Cum il poti ajuta pe Alex

Terapia ABA (applied behavior analysis/ analiza comportamentala aplicata) este recunoscută pe plan mondial ca tratament sigur pentru copiii autişti. Este o terapie care se poate desfasura pe o perioada de 2 ani cu scopul de a corecta deficiente de invatare si comportament.
Terapia de recuperare ABA este pe cat de complexa, pe atat de scumpa, adica lunar pentru un copil cu autism trebuie alocat un buget de 1500-2000 euro.

Din pacate dupa aproape trei ani de terapie am ajuns sa nu ne mai putem permite nici una din aceste terapii. Am vandut casa, masina, bijuterii si am facut credite la banca. De un an de zile Alex numai urmeaza aceasta terapie iar efectele se resimt.

Cum ma poti ajuta?

1. Facand o donatie in unul din conturile de mai jos

BANCA TRANSILVANIA

RO59BTRLEURCRT0226967801 – EURO

RO12BTRLRONCRT0226967801 – LEI

RO63BTRLUSDCRT0226967801 – USD

 

2. Completeaza formularul 230 si redirectioneaza cei 2% din impozitul pe salariu. Nu lasa statul sa decida in locul tau.

Click aici: formular_230_2015

 

3. Spuneţi si altora

– Aveți la dispoziție foarte multe canale de comunicare prin care sa spuneți cunoscuților voștri despre cauza: direct, prin telefon, IM, blog, mail, retele sociale
– Colegilor de serviciu: un mesaj personalizat din partea voastră ajută foarte mult la capitolul credibilitate

4. Printr-un contract de sponsorizare

Persoanele juridice au posibilitatea de a face sponsorizări în scop umanitar, deductibile din impozitul pe profit. Sponsorizarea se face încheind un contract de sponsorizare cu o organizaţie non-profit cu care colaboram
Cf. art. 21 (4) litera p) din Codul Fiscal : “cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
1.este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2.nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.”
Cu alte cuvinte daca sponsorizarea se incadreaza in limitele de mai sus si este acordata in concordanta cu legea sponsorizarii, suma respectiva trebuie initial considerata nedeductibila la calculul impozitului pe profit, dupa care se scade efectiv din impozitul pe profit de plata catre bugetul de stat. Adica in loc sa dai banii statului, ii folosesti pt sponsorizare. Similar cu sistemul de 2% din venitul personal
Pentru alte detalii o puteti intreba pe mama lui Alex:

Telefon: 0723311965
Email: elekta73@yahoo.com

Anunțuri

4 comentarii la “Cum il poti ajuta pe Alex

  1. O CALE ALTERNATIVA ar fi sa faceti o cerere catre Delfinariul din Constanta cu ajutorul unei recomandari NEUTRE mai mult INSTITUTIONALA decit MEDICALA(caci acolo veti intimpina piedici sigur datorita monopolului practicat de catre cadrele medicale,instruite doar in medicina clasica) si sa stabiliti cu antrenorii/dresorii celor trei delfini bai/scufundari in apa aceluiasi bazin in care se afla delfinii.Astfel aveti sansa ca fiul dumneavoastra sa aiba trairi si schimbari pozitive unice prin natura lor,special in aceasta afectiune.
    Va puteti informa si in internet,pentru a intelege mai bine despre ce este vorba.
    Iubire,
    Mirela Baron

  2. Pingback: Povestea lui MULTUMESC | Agentia de Implinit Dorinte

  3. un cont de donatii online prin paypal, sau o modalitate de plata online cred ca ar fi bine-venita – eu d.ex. nu sunt in tara, si doar online as putea sa ajut.

  4. Pingback: Anunţuri umanitare | bucurenci.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s